St. Olav`s gården

Kongens gate 36 – selskapslokaler


St. Olav`s gården.


Eiendommen eies og drives av RHK losje St. Olav VII. Losjen kjøpte eiendommen i 2011 og overtok da etter Frelsesarmeen som hadde vært i lokalene de siste 100 årene. Det har vært stor aktivitet siden vi overtok bygget og det er totalt nedlagt ca 5500 arbeidstimer. Det er nytt elektrisk anlegg, nye toalettfasiliteter, utvidet spisesal og koselig peiskrok med bar. Lokalene i 1. etg fremstår i dag som lyse og trivelige med mulighet for bespisning av inntil 75 personer. Det er direkte utgang fra lokalene til skjermet bakgård.

Vi har flere faste leietagere, men likevel plass til flere som trenger lokale fra alt av enkeltarrangementer til ukentlige/faste leieavtaler.
Lokalene passer for

Barnedåp
Barneselskap
Konfirmasjon
Gebursdager
Bryllup
Jubileum
Minnestund
Møter


Parkering

Det er noen kommunale parkeringsplasser i Gregers gate, Europark har en parkeringsplass ca 50 meter fra lokale bak Standard Sport. I tillegg er det stor parkeringsplass på Myra ca 300 meter fra lokalene.Kontaktinformasjon

 • Hans Dahlmann
  tlf: 926 40 408
 • Karl Elfving
  tlf: 900 93 643
 • Terje Johan Aasgaard
  tlf: 908 59 003
 • Christian Müller
  tlf: 979 60 947

Hva sier de som har leid lokalet

"Vi leide lokalene i Kongensgate 36 til en konfirmasjon. Det var flott at vi kunne benytte oss av nytt kjøkken til forberedelser, selv om vi også hadde bestilt koldtbord. Det var også fantastisk at vi kunne benytte oss av uteplassen på baksiden som var helt privat. Vi anbefaler disse lokalene på det varmeste."


Kunde

Lokalene